ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

Κορυφαίοι αφρώδεις και γλυκείς οίνοι σε τιμή δυο ποτηριών κρασιού

Η είσοδος στην «Αφρός & Νέκταρ» κοστίζει 12€/εισιτήριο (φοιτητικό €10) με προπώληση είναι διαθέσιμη μέσω του www.tickets.vinetum.gr, ενώ το κόστος στο ταμείο της εκδήλωσης θα είναι 15€ (φοιτητικό €12). Η είσοδος συμπεριλαμβάνει τον κατατοπιστικό κατάλογό των κρασιών της με πληροφορίες για αυτά, καθώς και ποτήρι με το λογότυπο της εκδήλωσης, με σχήμα κατάλληλο για γευστική δοκιμή των κρασιών της.

Ο επισκέπτης λαμβάνει το ειδικό ποτήρι γευσιγνωσίας κατά την είσοδό του στην «Αφρός & Νέκταρ» και μπορεί να το κρατήσει ως αναμνηστικό φεύγοντας.

Αφρός και Φυσαλλίδες
Αφρός και Φυσαλλίδες

Βραβευμένα κρασιά στον Concours Mondial de Bruxelles

Χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση οι επισκέπτες της «Αφρός & Νέκταρ» του 2023, εκτός από τα ελληνικά και ξένα κρασιά των εκθετών της εκδήλωσης, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προσφάτως βραβευμένα στο διαγωνισμό Concours Mondial de Bruxelles ελληνικά γλυκά κρασιά, που θα παρουσιαστούν σε ξεχωριστό, δικό τους σταντ. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζονται επίσης σημαντικοί ξένοι αφρώδεις οίνοι και γλυκά κρασιά που βραβεύθηκαν πρόσφατα στον ίδιο διαγωνισμό, δίνοντας την ευκαιρία στους οινόφιλους να δοκιμάσουν ιδιαιτέρως σπάνια για την ελληνική αγορά κρασιά, όλα βραβευμένα με χρυσό ή μεγάλο χρυσό μετάλλιο. Σημειώνεται πως το Concours Mondial de Bruxelles είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού στον κόσμο, με ιστορία που ξεπερνά το ένα τέταρτο του αιώνα και την εμπιστοσύνη οινοπαραγωγών όλης της γης. Προσελκύει τόσα δείγματα (10.000+) που διεξάγεται πλέον σε τέσσερις διαφορετικές περιόδους, μία για τα ξηρά λευκά και ερυθρά, μία για τα ροζέ, μία για τα γλυκά και τα ενισχυμένα και μία για αφρώδη κρασιά. Τα κρασιά στην «Αφρός & Νέκταρ» είναι από τις πλέον πρόσφατες διοργανώσεις για γλυκά και αφρώδη κρασιά.

Αφρός & Φυσσαλίδες

Ωδείο Αθηνών
Αίθουσα Φουαγιέ Τεχνών

10 Δεκεμβρίου 2023
12:00-20:00
Vinetum
210 766 0560
info@vinetum.gr
Wine in Moderation | Responsibility Alliance